Skip to main content
verpleegtechnisch_handelen-23423fe5 Vaardigheden Carrousel | Cadran

Vaardigheden Carrousel

Vaardigheden in carrousel

De carrousel biedt de mogelijkheid om op één dag alle verpleegtechnische vaardigheden in te oefenen en af te toetsen. De inhoud van de carrousel wordt afgestemd op de vraag van de zorgorganisatie.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

* Katheteriseren

* Zuurstof

* Injecteren

* Maagkatheter

Afhankelijk van de groepsgroote is er per onderdeel 1 specialist aanwezigen docent of één docent trekt een hele dag met één groep van cursisten op en behandeld de diverse onderwerpen.

De carrousel heeft als voordeel dat de cursist in één dag klaar is. We meer cursisten kunnen bedienen met meerder docenten mits de ruimte aanwezig is natuurlijk. 

In tijd moet je rekenen op ongeveer 2 uur per vaardigheid. Bij meerdere groepen wisselen ze dan naar ander lokaal met andere docent. Is er één groep dan werkt de docent alle afgesproken vaardigheden met de cursisten door en toetst ze af. Desgewenst kan de theorie ook nog apart digitaal worden afgetoetst.

Cursisten jaarlijks laten oefenen zonder getoetst te worden en de mogelijkheid bieden om al hun vragen in een veilig en rustige omgeving te stellen? Bekijk onze mogelijkheden voor Skills lab.

Contactgegevens

Cadran
Blazoen 14
5081 PT Hilvarenbeek
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel. +31 625064446